Integral terapi

ID psykoterapi er en Integral psykoterapi. Integral betyder helhedsorienteret og inkluderende og tager udgangspunkt i, at vi hver især er unikke og komplekse væsener. Den integrale psykoterapi henter inspiration fra bla. Ken Wilbers  integral-holistiske tænkning, hvor der er fokus på både krop, sind og ånd.  Dvs. at jeg arbejder ud fra, at din krop, din psyke (tanker og følelser), din spiritualitet, dine relationer og din indstilling til dine omgivelser, hænger sammen og påvirker hinanden.

Den integrale psykoterapi består af en bred vifte af psykologiske retninger og metoder og er således ikke begrænset til en enkelt snæver psykoterapeutisk retning.  Det giver mig en grundlæggende værktøjskasse, som kan bruges til at arbejde med menneskelige livsprocesser i praktisk talt enhver sammenhæng.

Ved at kunne kombinere og anvende de bedste aspekter af flere psykologiske retninger og metoder, kan jeg derved tilpasse terapien til dine specifikke behov og livsudfordringer. At møde ”hele dig i hele din verden”, er netop essensen i den integrale tilgang.

Den integrale terapi er en mulighed for at du kan arbejde med flere lag af din identitet og blive bevidst om, hvem du dybest set er. Det er en rejse igennem flere lag og stadier. Spirituel udvikling er således også en del af den integrale praksis.

Vi arbejder altid med udgangspunkt i det som giver mening for dig og det som fylder i dit liv. Jeg vil tilbyde at være din rejsefælle og følges med dig på din rejse hjem til dig selv. Hjem til det sted i dig, hvor du oplever kærlighed, glæde og indre ro og kan føle dig mere fri og levende.

 

Hvis du vil vide mere om integral terapi og metoder:

https://psykoterapeutuddannelse.idacademy.dk/redskaber/

http://idacademy.dk/nyhedsbreve/images/En-guide-til-integral-psykoterapi_KAP-1.pdf

https://www.facebook.com/Forman.GuideTilIntegralPsykoterapi/