Online terapi

Psykoterapi og livsvejledning nu også online


Online psykoterapi og livsvejledning er et godt alternativ for dig, som af forskellige årsager kan være forhindret i at møde op personligt. Måske ønsker du samtaler med netop mig, men bor for langt væk. Det kan endda være du arbejder i udlandet og foretrækker samtaler på dit modersmål. Måske har du begrænset mobilitet, eller et helbred der driller.

Det er min erfaring, at det lader sig gøre at skabe et ”fælles rum”, selvom det ikke er fysisk, og at nærvær, fortrolighed og dybde kan blive stor, på trods af, at vi sidder foran hver vores skærm.

Online psykoterapi og Livsvejledning forgår efter samme principper som ved konsultationer i klinikken.


Sådan mødes vi i online terapi

Sessionerne foregår via Zoom, et online kommunikationsværktøj, der minder om Skype, Facetime og Messenger. Jeg har valgt Zoom, fordi det er det mest diskrete, da vi ikke skal linke til hinanden. Samtidig er det et af de mest sikre systemer (“End to end krypteret”).

Psykoterapeut Dorthe Geer Rasmussen, tilbyder online terapi, typisk for klienter som bor i udlandet, eller som af anden grund ikke kan møde op fysisk

Du modtager inden sessionen et link, som du skal bruge for at tilgå vores virtuelle møde over Zoom. Hvis du ikke allerede har Zoom, så kan du opsætning og afprøve det sådan:

PC og Mac – Download ”Zoom Client for Meetings” hvis du bruger en browser på fx pc: https://zoom.us/download

Smartphones og tablets – Download ”Zoom Cloud Meetings” via App Store eller Google Play


Gratis første gang

Jeg tilbyder første online terapi-session gratis. På den måde kan du starte på at få den hjælp du har brug for, mens du erfarer om online terapi er noget for dig.


Måske du er havnet her via onlinepsykoterapi.com. Jeg har oprettet .com sitet for at du, der er bosat udenfor Danmark, lettere skal kunne finde den relevante støtte. Jeg håber at du vil blive her lidt og læse hvad du kan forvente af den rejse vi skal på sammen.

Psykoterapeut Aarhus
ID Psykoterapi i Det Integrale Hus v. Dorthe Geer Rasmussen – Psykoterapeut MPF