Længsel

Noget visner hen, når du ikke går efter, hvad du dybest set længes efter. At mærke sjælens kald og lære dine længsler at kende, er første skridt, men det kræver mod og vilje at følge dine længsler, at turde lytte til dem og bruge dem som et fyrtårn, der lyser op og viser vej i livet.

Længsel

Længsel er en eksistentiel følelse. Det kan være en diffus følelse af at mangle noget, som du ikke rigtig ved hvad er.

Noget af det vi arbejder med, når du kommer hos mig, er at være nysgerrige på, hvad der helt præcist er på spil i dit liv. Sammen vil vi gå på opdagelse i de mange forsvarsmekanismer og ”former”, som kan gøre det svært at komme ind og mærke det, du dybest set længes efter. Det er en mulighed for at få kontakt til det du har lukket ned for, det du har forladt i dig selv – oftest af nogle rigtig gode grunde.

Hvis du spørger dig selv: Hvad længes jeg efter, eller hvad savner jeg, så kommer du i kontakt med det essentielle i dig. Dybest set handler alle indre længsler om at finde hjem til sig selv.

Når du får kontakt til de dybeste behov og længsler, så vil du samtidig få muligheden for at møde dig selv. Du kan derved begynde at gå på den sti, som giver dit liv mening og retning. Du vil opdage af dine længsler er selve strømmen eller livskraften i dig.

Kun hvis du handler på dine dybeste længsler, vil der ske en forandring i dit liv. Ellers vil længslerne bare forblive uforpligtende ønsker og drømme.  Hvis du ikke tør være nysgerrig og undersøgende på, hvad der er på spil, så kan du blive fanget et helt liv i stress, angst, depression eller ikke at turde ”række ud”. Hvilke forhindringer har du sat op for dig selv?

https://www.traditionrolex.com/48

Du skal turde drømme/længes og komme ud af boksen og være din egen bedste ven. Som terapeut hjælper jeg dig med at rydde op og vokse op, så du kan åbne op for dit hjerte og vågne op, som den unikke sjæl, du dybest set er.

Hvad længes du efter?

Er online samtaler en mulighed for mig der vil arbejde med længsel?

Samtaler online er efterhånden blevet så stor en del af alles hverdag, at det også er blevet et naturlig alternativ til traditionelle terapisessioner i en klinik eller et terapirum. I mine øjne er relationen mellem terapeut og klient vigtigere end hvorvidt vi er i samme rum. Derfor tilbyder jeg også selv samtaler online som et godt alternativ til at mødes i min klinik.
Det kan være at du af fysiske eller psykiske årsager helst vil foretage samtalerne fra dit hjem, eller at du bor langt væk fra min klinik i Mårslet. Jeg kalder det “Nærvær på afstand”

Online Psykoterapi