Psykoterapi

Hvad kan psykoterapi gøre for dig ? 

Psykoterapi er relevant i enhver form for livskrise, hvor du føler dig overvældet af dine følelser. Der kan være mange forskellige årsager til at søge hjælp, når tankerne bliver svære at rumme. Konkret kan du f.eks. opleve angst, stress, lavt selvværd, ensomhed, depression, tankemylder, sorg & tab, problemer i familien eller parforholdet.

Psykoterapi Aarhus
Psykoterapeut MPF Dorthe Geer Rasmussen
ID Psykoterapi i Det Integrale Hus v. Dorthe Geer Rasmussen – Psykoterapeut MPF

Jeg kan som psykoterapeut støtte dig i arbejdet med netop dine personlige udfordringer. Sammen arbejder vi med at skabe personlig vækst og udvikling.

Psykoterapi i Aarhus

At finde nye veje og mere livsglæde

Når du føler dig fastklemt og begrænset i livet, kan det være svært at finde glæden og den dybere mening. Måske oplever du helt at have mistet styringen og overblikket. Men livskriser er ofte også gode udgangspunktet for opvågning og ny-udvikling. Psykoterapi vil kunne hjælpe dig til at øge din livsglæde og handlekraft med udgangspunkt i din krise. Dermed kan du starte på at bevæge dig i den retning i livet du ønsker – Rejsen mod at leve i stedet for at overleve

At blive mere bevidst om dig selv

Måske længes du efter at lære dig selv bedre at kende og blive mere bevidst om dig selv og din livssituation. Jeg kan hjælpe dig til bedre at mærke dine behov, og til at blive mere tro mod dig selv, så du kan realisere dine ønsker og drømme. 

At skabe mere ro og nærvær i dit liv

Det er ofte fra et dybt sted i dig, at du mærker længslen efter mere ro, nærvær og fordybelse. Jeg kan støtte dig i at skabe mere indre ro, få fornyet energi og forebygge eksempelvis stress og depression. Du kan, gennem vores samtaler samt meditation og mindfulness blive bedre til at lytte til signalerne fra din krop og sjæl. Du vil opleve, at få kontakt til det, som er væsentligt for dig i livet, og få nærvær i forhold til dig selv og dine omgivelser. 

https://www.traditionrolex.com/50
Psykoterapi i Aarhus - Maarslet
Det Integrale Hus v. Dorthe Geer Rasmussen  - Psykoterapeut MPF

At arbejde med dine relationer eller dit parforhold

Gennem bedre kontakt med dig selv, dine følelser og behov, kan du også opnå en mere autentisk kontakt til andre. Du oplever måske problemer og konflikter i relationen til eksempelvis din partner, familie, venner eller kollegaer. Sammen arbejder vi med redskaber til at forstå hvad der er på spil, og hvordan du kan håndtere situationen.

At finde ind til nogle dybere og mere spirituelle kvaliteter.

Du vil kunne lære at få kontakt til dit hjerte og din indre kraft og visdom.

Jeg tilbyder at være din fortrolige ”rejsefælle” og holde lommelygten, så du kan finde retning og mening i dit liv og begynde rejsen hjem til dig selv.

Psykoterapi

Søger du psykoterapeut i Aarhus

Uanset om du ønsker psykoterapi og bor i Aarhus, Odder, Malling eller Beder, så er min klinik i Mårslet nem at komme til. Letbanen og bussen går næsten lige til døren, og der er altid ledig parkering lige ud for klinikken. Find vej her.

Psykoterapi mod angst, depression, sorg, stress osv.

Mere om psykoterapi

Besøg ID Academy hvis du vil vide mere om integral psykoterapi/ ID terapi.