Terapi i det fri

“Walk and talk” er en mulighed for dig, som ønsker at bevæge dig i det fri og lade naturen danne rammen om terapien.  For mange hjælper bevægelse til dybere refleksion, skærpet bevidsthed og lettere samtale om det som er svært.

Vi kan aftale at mødes i naturen, på et på forhånd aftalt sted. Vilhelmsborg skoven ligger tæt på min praksis i Mårslet og er et fantastisk område, hvor vi kan følge dit naturlige tempo, imens vi gør brug af samtalen, stilheden og naturens helende kræfter. Her kan du bruge alle dine sanser, og lyde, dufte, lys, vind og vejr kan være en smuk medspiller undervejs på din rejse mod mere ro, nærvær og livsglæde.

Du har måske selv erfaret at naturen har en helbredende effekt på indre personlige processer og udfordringer. Hvis du har oplevet kriser, sorg eller andre følelsesmæssige perioder i dit liv, er det ofte befriende og naturligt at søge ud i naturen – gå en tur i skoven, ved havet eller ud over åbne vidder.

Naturen har et væld af positive effekter på vores fysiske og psykiske velvære. Forskning viser, at naturen hjælper kroppen med at frigive hormoner, der har en beroligende indvirkning på vores nervesystem. Derved bliver vi i stand til at slippe tankemylder og bekymringer for en stund, så krop og sind bliver genopbygget.