Henvist fra lægen til psykolog i Aarhus med lang ventetid?

I øjeblikket opleves der lang ventetid hos de fleste psykologer i Aarhus – Det kan man ikke være tjent med – Livskriser kan ikke bare vente!

Jeg er psykoterapeut, ikke psykolog. Ud over den lange ventetid hos mange psykologer, kan der være mange årsager til at vælge psykoterapeut frem for en psykolog (Læs min FAQ om emnet). Det er i relationen mellem behandler og klient at resultatet opstår, og det kan være at du finder mere tryghed ved en bestemt terapeut, som du ikke kan få henvisning til fra lægen.

Jeg har derfor valgt at tilbyde en “hensynspris” for dig der ønsker at arbejde med netop mig, på trods af at du ikke kan blive henvist fra lægen, og for dig som ikke ønsket at vente på at det “offentlige system” er klar til dig.

Egenbetaling med lægehenvisning hos psykologer i Midtjylland er 370 kr. for 45 minutter, og 740 kr. for 90 minutter. Det er min personlige erfaring, at der ikke er plads til fordybelse ved sessioner af 45 minutter, derfor er min hensynspris 600 kr. for 90 minutter (samme pris som pensionister og studerende).

Vil du vide mere om hvad forskellen på psykologer og psykoterapeuter er forskellen er, så læs mere her.


Henvist til psykolog i Århus - Undgå ventetid - Hensynspris tilbydes